1
Pisarna

Visokozmogljivi monitorji

Visokozmogljivi monitorji

Najboljše izbire  Philipsovih pisarniških monitorjev

Brilliance Ukrivljen LCD-zaslon 32:9 SuperWide

Brilliance Ukrivljen LCD-zaslon 32:9 SuperWide

Serija P, 49 (diagonala 48,8 palca/124 cm), 5120 x 1440 (Dual QHD)

Izberite velikost,  ki vam najbolj ustreza

monitor size
23" - 27" 
monitor size
17'' - 22" 

Tehnologija SoftBlue

SoftBlue Technology
SoftBlue s pametno tehnologijo zmanjšuje škodljivo kratkovalovno modro svetlobo brez vpliva na barvo ali sliko na zaslonu. Mednarodna organizacija za preizkušanje TUV Rheinland potrjuje, da LED-tehnologija SoftBlue zmanjšuje količino škodljive modre svetlobe. 

Prijaznost do okolja

EPEAT


EPEAT (Electronic Product Environmental Assessment Tool) je sistem, ki temelji na standardu IEEE 1680 – 2006 za ocenjevanje okoljskega vpliva elektronskih izdelkov. Trenutno EPEAT zajema namizne računalnike, prenosnike in monitorje.

 

Prepoznavanje okoljskih vplivov postaja vedno pomembnejše; tako kupci kot proizvajalci si prizadevajo za standardna okoljska pravila, ki bi opredeljevala okolju prijazen izdelek. EPEAT zadostuje potrebam obeh strank. Standardni kriteriji kupcem omogočajo primerjavo izdelkov, proizvajalci pa vedo, kako snovati izdelke, da bodo okolju prijazni. Izdelki z logotipom programa EPEAT veljajo za okolju prijazne izdelke, ker zmanjšujejo okoljski vpliv.

 

V skladu s standardom EPEAT Gold je zagotovljeno brezplačno recikliranje kartonastega in penastega embalažnega materiala Philipsovih monitorjev. Za informacije o recikliranju embalažnega materiala se obrnite na lokalni servisni center.

Recikliranje


Poskušamo pozitivno vplivati na življenja ljudi z učinkovitimi inovacijami, kar si prizadevamo doseči s trajnostno rabo omejenih virov na našem planetu. To zahteva nenehno delo na področju okoljskega vpliva izdelkov. Rabljeni Philipsovi monitorji in povezani embalažni material so reciklirani v skladu z vso okoljsko zakonodajo. Da bi to dosegli, sodelujemo z različnimi organizacijami.