1
Izdelki

Philips Momentum

Povzdignite igranje na igralni konzoli na novo raven

  Philips Momentum 55"

  558M1RY
  Zaslon Momentum odlikuje zvok legendarnih strokovnjakov za zvok Bowers & Wilkins, kar ustvarja novo raven izkušnje igranja na igralni konzoli. Naj vas zaobjame zmogljivost čudovitega velikega zaslona. Uživajte v izjemnosti igranja z optimalnim zvokom in sliko.
  Zvok Bowers & Wilkins

  Zasloni Momentum predstavljajo naslednjo razvojno stopnjo na področju igričarskih zaslonov za igralne konzole


  Serija Momentum vabi uporabnike, da izkusijo igranje kot še nikoli doslej. Ti monitorji nudijo igričarjem z igralnimi konzolami zadnje inovacije na področju zaslonov ter prinašajo vznemirljivo, visoko zmogljivo alternativo televizorjem.

  Vstopite v trenutek

  Philips Momentum – vstopite v trenutek

  Povsem nov model 558M1R prinaša tudi novo raven zvoka. Z vgrajeno tehnologijo zvoka, ki jo je razvil Bowers & Wilkins, je edini monitor na trgu, zasnovan za igranje na igralnih konzolah, ki prinaša tako osupljiv zvok, da ne boste zamudili nobenega trenutka igre.

  Celotna ponudba zaslonov Momentum

  Realistična grafika

  Osupljiva ločljivost 4K UHD prinaša skorajda kirurško natančnost. Modela 436M6VBPAB in 558M1R izpolnjujeta standard VESA DisplayHDR 1000, kar pomeni še bolj realističen in živahen prikaz z vrhunsko svetlostjo, globino in odtenki.

  Neprekinjena akcija

  Tehnologija FreeSync poskrbi, da hitrost sličic ustvarjene slike ustreza hitrosti osveževanja zaslona. Medtem tehnologija nizke zakasnitve vhoda skrajšuje čas prenosa slike med napravo in zaslonom, kar prinaša hitrejše vizualne povratne informacije. Še več, model 558M1R dosega hitrost osveževanja do 120 Hz, kar ustvarja izjemno realističen prikaz gibanja.

  Vseobsežna zabava

  Ambiglow oddaja sij tople svetlobe, ki poveča zaslon in ustvari še intenzivnejšo zabavo. Notranji procesor analizira vsebino slike in nenehno prilagaja barvo in svetlost svetlobe, da ustreza sliki.