1
Monitorji

Potopite se v izkušnjo Philipsovih zaobljenih monitorjev


Philipsovi zaobljeni monitorji ponesejo izkušnjo gledanja na novo raven. Na voljo so 24-, 27-, 32-, 34-, 43- in 49-palčni monitorji, ki so posebej zasnovani za naravno zaobljenost očesa. Tako zmanjšajo popačenje in motnje ter ustvarjajo pristno izkušnjo, v katero se kar potopite. Monitorji so opremljeni s številnimi inovativnimi funkcijami za večjo produktivnost in udobje ter zagotavljajo priročnejšo in prijetnejšo uporabo za delo in prosti čas.

Širokokotna izkušnja gledanja


Široka zaslona 439P9H in 499P9H brez okvirja zagotavljata izjemno široke formate, zato sta popolna izbira za večopravilne uporabnike. Monitorja sta dovolj široka, da vam ni treba uporabljati več zaslonov, in sta odlična za uporabo v finančnih institucijah, trgovalnih prostorih in drugih poslovnih panogah. Monitorja z globoko ukrivljenostjo 1500R ali 1800R poskrbita za širše vidno polje in periferni pogled za optimalno udobje oči. Oba monitorja sta opremljena s priključno postajo USB-C za najvišjo stopnjo produktivnosti.

Vsestranska priključna postaja USB-C


Vgrajena priključna postaja USB 3.1 tipa C z napajanjem je na voljo s številnimi zaobljenimi monitorji, vključno z modeli 345B1C, 346P1, 439P9H in 499P9H, in zagotavlja hiter prenos podatkov in prilagodljivo povezljivost tako doma kot v pisarni. Izkoristite hiter prenos podatkov, vklopite prenosni računalnik in priključite zunanje enote neposredno v monitor za prenos datotek, gledanje videoposnetkov in druga opravila – vse to preprosto z enim dvostranskim kablom

Številne funkcije


Številne inovativne funkcije prinašajo številne razloge, da se odločite za Philipsove zaobljene monitorje. Z linijami B2B ter B2C E1 in E9 lahko uživate v funkcijah, kot so lepota ločljivosti HDR, tekoče igranje iger s tehnologijo prilagodljive sinhronizacije, varna izskočna spletna kamera s podporo za Windows Hello™, možnosti povezljivosti VGA, HDMI in DisplayPort ter varčevanje z energijo s senzorjema PowerSensor in LightSensor ter stikalom za popoln izklop energije. Zaščitite oči s tehnologijo LowBlue in tehnologijo odpravljanja migetanja, preprečite bolečine v križu in vratu z ergonomskim podstavkom SmartErgoBase in varujte okolje z ohišjem brez svinca in živega srebra ter embalažo za 100-odstotno recikliranje.