Pomaknite se navzdol za dodatne vsebine

Brezžični sesalnik Philips AquaTrio serije 9000

Predstavljamo najbolj celovito* rešitev za higienično čiščenje

Modularni sistem 3 v 1 za sesanje in pomivanje tal, samo sesanje in ročno sesanje

Hkrati odstranjuje prah, umazanijo, madeže, tekočine in do 99,9 % bakterij** na trdih tleh

Samodejno čiščenje sesalnika ter ščetk v postaji za čiščenje in shranjevanje

Do 185 m² z enim polnjenjem baterije (45 min. v načinu sesanja, 25 min. v načinu sesanja in pomivanja tal)

* Edina brezžična rešitev s tremi funkcijami (samo sesanje, sesanje in pomivanje tal, ročni sesalnik); odstranjevanje raznovrstne umazanije, tudi razlite tekočine, naprej in nazaj, ter stalno čistima ščetkama

Napredno delovanje sistema 3 v 1 za umazanijo in madeže, ki jih prinaša sodobno življenje

Sesanje in pomivanje tal

Sočasno sesanje in pomivanje tal


Nastavek AquaSpin posesa in aktivno obriše tla z učinkovitostjo, ki v eni potezi odstrani do 99,9 % bakterij*.

2 izjemno mehki ščetki Power Brush iz mikrovlaken, ki se vrtita z veliko hitrostjo, in stalen dotok čiste vode zanesljivo higiensko očistijo vse talne površine s čisto vodo.​

* Testirano z bakterijo Staphylococcus aureus, pri nastavitvi za sesanje in pomivanje tal (intenzivna nastavitev), le ob uporabi vode

Samo suho sesanje​

Napredna kombinacija za sesanje​

Zajame do 98 % prahu in umazanije z eno potezo**

Dolgo delovanje/turbo delovanje: donajveč 45 minut***

Izjemna okretnost in vidljivost z dolgim dosegom tudi pod nizkim pohištvom​

LED-lučke na nastavku osvetlijo slabo vidno​ ali prej skrito umazanijo

** Pri sesanju trdih tal. Notranji preizkus odstranjevanja grobe umazanije.​
***45 min: velja v normalnem načinu delovanja, pri kombinaciji samo za sesanje.

Ročni sesalnik

Snemljiv ročni sesalnik za večjo priročnost


Sesalnik lahko preprosto preoblikujete iz pokončnega sesalnika v pripravni ročni sesalnik za enostavno čiščenje oblazinjenega pohištva, polic in miz. Uporaben je zlasti na težko dostopnih mestih in za hitra, manjša čiščenja po domu in v avtomobilu.

Sočasno sesanje in pomivanje tal

Video
Patentirana tehnologija krtač z visoko hitrostjo vrtenja

Patentirana tehnologija visokohitrostne rotacije ščetk in stalnim dotokom čiste vode omogoča, da se ščetki Power Brush sami očistita.

Aqua Spin

Nastavek AquaSpin sesa in pomiva tla z učinkovitostjo, ki v eni potezi odstrani do 99,9 % bakterij.*

Stalen tok čiste vode

Stalen dotok čiste vode iz posode za čisto vodo se dovaja na tla, kjer ga nato pobereta dve ščetki Power Brush. Nikoli več vam ne bo treba s seboj prenašati težkih veder z vodo ali uporabljati umazane vode za brisanje tal.​

Sistem za filtriranje vode

Sistem Aqua Diffusion nemudoma zadrži umazano vodo. Sistem je mogoče izprazniti brez stika z umazano vodo.​

AquaTrio serije 9000 3 v 1

Izjemna prilagodljivost, ki jo omogoča brezžični sesalnik 3 v 1: preprosto prehajanje iz sočasnega sesanja in pomivanja tal na zgoj sesanje. 

Nastavek z LED-lučkami

Nastavek samo za sesanje z LED-lučkami​  za natančno in učinkovito odstranjevanje do 98 % prahu in umazanije z eno potezo.

Ekonomično shranjevanje

Postaja za čiščenje in shranjevanje omogoča enostavno shranjevanje in zagotavlja samodejno čiščenje sesalnika in ščetk Power Brush.

Digitalni LCD-zaslon

Digitalni pametni LCD-zaslon vam nudi vse podatke, ki jih potrebujete med in po čiščenju.​

Nič več umazanije

Očistite vse

Muka isusova, kot bi rekla moja mama, mi je pomivanje po tleh. Blazno rada sesam, to mi je gušt. Sploh, ker imam še prejšnjo verzijo Philipsovega brezžičnega sesalca. Jst jim rečem palični sesalnik. Prvič sem ga probala na Havajih in taki sesalci so lajf!


Ampak pomivat? Ajme majko, to mi je grozno. Sklanjat se, tisto umazano vodo sem pa tja nosit, krpo umivat in pucat z nje mucke in lase vlečt. Rajši vidim, da mi zvrtajo luknjo v koleno kot pa da bi mogla pomivat.


Dokler pri Philipsu niso predstavili AquaTrio serije 9000. Tole je pa life changer. Vemo, da sem Philipsov fan ampak za tole njihovo “postajo” sem res hvaležna.
Kje je catch? To so zdej tri mašine na eni “postaji”. Pustimo to, da ima palični sesalnik, ki se razstavi tudi na prafaktorje in dobiš iz njega ven še manjše in nastavke tudi za sedežno itd.


 

Kje je catch? To so zdej tri mašine na eni “postaji”. Pustimo to, da ima palični sesalnik, ki se razstavi tudi na prafaktorje in dobiš iz njega ven še manjše in nastavke tudi za sedežno itd.


Ma ta ima zdaj še poseben nastavek, posebno “palico”, ki se ji reče AquaSpin in tole sesa in POMIVA hkrati, ljubi te majka.


Častna taborniška, da imam tla čista v roku par minut. Baterija itak zdrži circa pol ure, ampak v tem času jst posesam in pomijem sebi, pa še k tebi pridem, če je treba.


Mi pa ne bo treba, ker hočeš svojega, ker se ti ne da več glancat, na kolenih klečat, brkljat in pacat z umazano vodo in od svinjarije črnimi krpami. Razen, če živiš v gradu in si prinčipesa. Potem ne veš, o čem govorim. Ostali ga pa že googlajo na Big Bangovi spletni strani.


Zdej grem pa ven. Na sonce. Uživat oktober, ne pa glancat stanovanja 🤩


#lifestyle #slovenia #home #ad #Philips #AquaTrio #ZaziviZivljenje

Preberite večPreberite manj

I have to much imagination to be a housewife. 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 Am I lucky or am I lucky. A lahko prosm pogledate, kako je vesel🥰 Je pa sesanje in čiščenje s Philips AquaTrio brezžičnim sesalnikom Philips AquaTrio pravi balzam. Tud zame, če mi ga uspe dobit:) Res je specialen glede na to, da lahko z njim posesaš tudi razlito tekočino in da tla dejansko pomiva (in ne samo briše). S tem sesalnikom je @coolfotr prov zaživel življenje, ker je čiščenje toliko bolj preprosto, učinkovito ... enostavno. Tko k prav v videu. To je neki najboljšga kar lahko dobi in priznam, da ne bi mogla pol tok dobr razčlent in pokazat kaj vse ta mašinca z.

@philipshomeliving_si

#Philips #AquaTrio #ZaziviZivljenje

Evo še malo izzivov za tega lepotca 😍 jajce in ovseni kosmiči - brez panike👌 Veste da na mojem profilu ne bo palamudljenja in da ko bom nekaj pohvalla bom zato ker je vredno pohvale! Res jaz brezAquaTrio serije 9000, k njega si ne predstavljam več življenja.


V videu je pa brezžični sesalnik Philips i sesa in pomiva hkrati in ima stalen dotok čiste vode. In kaj mi je najbolj interesantno in komot - to da se nakoncu sam počisti z enim klikom 😍


@philipshomeliving_si

V tem videu boste našli dokaz - niso vsi trojčki najbolj posrečeni.😎😂 Ampak Philips Aqua Trio od @philipshomeliving_si pa je povsem druga zgodba. Gre za brezžični sesalnik za mokro in suho sesanje.💪 In je absolutno top varianta za vse, ki imate polno hišo dlak (in ljubezni) vaših hišnih ljubljenčkov, svojih las ter nasploh življenja, ki pušča sledi.💞 Ima tudi opcijo snemljivega ročnega sesalnika s katerim lahko komot posesate tudi avto. Skratka, od vseh trojčkov - vam tega zares priporočam.🤓

#philips #aquatrio #zazivizivljenje

Kaj je v paketu?​

*Čistila ni mogoče kupiti v redni prodaji.

Edini brezžični sesalnik za sesanje in pomivanje tal z 2 patentiranima ščetkama, ki stalno čistita pri visoki hitrosti.

Ocene

Kaj o sesalniku Philips AquaTrio serije 9000 menijo drugi?

Ocene

Dodatna garancija

Izkoristite 5-letno garancijo za motor

 

Registrirajte izdelek v 3 mesecih od nakupa in izkoristite brezplačno 5-letno garancijo za motor.

Podpora

Kako lahko pomagamo?

Ali lahko sesalnik hkrati posesa umazanijo in odstranjuje madeže?

Edinstven nastavek AquaSpin s sočasnim sesanjem in aktivnim pomivanjem tal odstrani vse vrste umazanije, tudi tekočine in trdovratne madeže, s čimer v eni potezi učinkovito odstrani do 99,9 % vseh bakterij*. Tehnologija za pomivanje tal z dvojno krtačo deluje na sprednjem in zadnjem koncu nastavka, zato je prav vsaka poteza s sesalnikom učinkovita, ker umazanijo odstranjuje na obeh koncih.

* Preizkušeno z bakterijo Staphylococcus aureus s kombinacijo sesanja in mokrega čiščenja (največja moč) le z uporabo vode.

Moram tla pred mokrim čiščenjem​ najprej posesati?

Za preproge uporabljajte samo suhi sesalnik. Na trdih tleh lahko uporabljate kombinacijo sesanja in pomivanja, saj nastavek s sesanjem in aktivnim pomivanjem tal zajame vso umazanijo, tudi tekočine in madeže. Predhodno sesanje tako ni potrebno. Če trdih tal ni treba pobrisati, preprosto uporabite samo sesalnik, ki ima LED-lučke in tehnologijo PowerCyclone 12 za natančno in zmogljivo odstranjevanje umazanije.​

Za katere vrste tal je sesalnik primeren?​

Brezžični sesalnik za suho in mokro čiščenje Philips AquaTrio serije 9000 je sistem 3 v 1 z naprednim delovanjem, ki je izdelan za umazanijo in madeže v današnjem sodobnem življenju. Zasnovan je za zagotavljanje popolne higienske čistoče v vašem domu in na najrazličnejših vrstah tal*.​
 

  1. Kombinacija sesanja in mokrega čiščenja posesa in hkrati aktivno pomije trda tla s pomočjo unikatnega nastavka AquaSpin z dvema krtačama Power Brush.​

  2. Napredna kombinacija samo za suho sesanje je namenjena temeljitemu čiščenju brez vode. Sistem lahko preprosto prilagodite samo za sesanje in odstranjevanje umazanije na vseh trdih in mehkih tleh, kot so preproge.

  3. Snemljiva ročna enota je idealna za preprosto čiščenje oblazinjenega pohištva, polic in miz ter hitro pospravljanje ali čiščenje vozil.​
     

*Lesena tla: primerno samo za nevpojna tla

Ali lahko brezžični sesalnik Philips AquaTrio uporabljam na občutljivih tleh?

Če trda tla zdaj redno brišete z mokro krpo in nimate težav, potem lahko uporabljate tudi brezžični sesalnik Philips AquaTrio. Kombinacija sesalnik za mokro čiščenje​ s krtačami iz mikrovlaken učinkovito in nežno odstrani umazanijo, madeže in polite tekočine. Če niste prepričani, ali so vaša tla vodoodporna,​ preverite pri proizvajalcu, ali jih lahko čistite z vodo. 

Lahko v brezžičnem sesalniku Philips AquaTrio uporabljam čistilo za tla?

Priporočamo uporabo originalnega čistila za tla Philips XV1792/01, ki se malo ali sploh ne peni in je topno v vodi.

Ker je zmogljivost posode za čisto vodo 450 ml, vodi dodajte le nekaj kapljic (10 ml na čiščenje) čistila za tla.

Kako naj brezžični sesalnik Philips AquaTrio shranim in kako velik je, ko je shranjen?

Brezžični sesalnik za mokro in suho sesanje Philips AquaTrio serije 9000 je mogoče priročno shraniti v postajo za čiščenje in shranjevanje, kjer se vedno očisti, napolni in je pripravljen na naslednje čiščenje.

Mere: 
– Postaja za čiščenje in shranjevanje = D 48 x Š 34,5 x V 52 cm 
– Kombinacija sesalnika in mokrega čiščenja​ = D 25 x Š 27 x V 114 cm 
– Kombinacij samo za suhi sesalnik​ = D 30 x Š 26 x V 118 cm

Ali lahko uporabljam kombinacijo sesanja in mokrega čiščenja tal​ tudi na preprogah?

Na preprogah uporabljajte samo napredni sesalnik. Ne uporabljajte kombinacije sesanja in mokrega čiščenja​, ker ima ta nastavek AquaSpin, ki je primeren samo za trde podlage.

Kako težek je brezžični sesalnik Philips AquaTrio serije 9000?​

Če ste doslej uporabljali običajni sesalnik in klasično vedro za brisanje tal, se boste hitro navadili oboje zamenjati z brezžičnim sesalnikom za mokro in suho čiščenje. Sesalnik​ tehta le 4 kg, v nasprotju z večino sesalnikov z vrečko, ki lahko tehtajo tudi več kot 5 kg. Všeč vam bo tudi, da vam ni več treba prenašati težkih veder z vodo za pomivanje tal in izvajati zahtevnih in bolečih gibov. Zaradi izjemne okretnosti in oblike nastavka, ki zlahka drsi po tleh, vam sesalnika sploh ne bo več treba dvigovati. Hkrati se zmanjša skupni čas čiščenja, saj tal ni več treba najprej posesati in nato pobrisati, ker brezžični sesalnik Philips AquaTrio oboje opravi hkrati.

– Kombinacija sesanja in mokrega čiščenja​ = 4,2 kg
– Samo sesalnik = 3 kg

Ali življenjska doba baterije zadostuje za čiščenje cele hiše?

Brezžični sesalnik Philips AquaTrio ima zmogljivo 25,2 V litij-ionsko​ baterijo, ki zagotavlja do 45 minut neprekinjenega čiščenja**. Eno polnjenje baterije zadostuje za čiščenje površine do 185 m2***.

Čas neprekinjenega delovanja lahko podvojite do 90 minut** z dodatno baterijo (priložena modelu XW9385/01 ali naprodaj posebej).

** Sesanje v normalnem načinu.​
*** Površina, izračunana na podlagi standarda IEC s testno hitrostjo 0,5 m/s. ​

Je baterijo mogoče zamenjati ali kupiti dodaten komplet baterij?

Da, brezžični sesalnik Philips AquaTiro ima zamenljivo baterijo. Čas uporabe sesalnika lahko podvojite z dodatnim kompletom litij-ionskih baterij, ki so na voljo kot dodatna oprema (XV1797).

Kako je treba sesalnik vzdrževati za optimalno delovanje?​

Na pametnem digitalnem LCD-zaslonu so vsi podatki, ki jih potrebujete med in po vsakem čiščenju. Zaslon vas vodi z najnovejšimi informacijami v živo glede vzdrževanja, načinov čiščenja, stanja napolnjenosti baterije in še veliko več.

Postaja za čiščenje in shranjevanje
Ko končate s čiščenjem, sesalnik preprosto postavite na postajo za čiščenje in shranjevanje, kjer cikel samodejnega čiščenja očisti tako sesalnik kot tudi krtače Power Brush. Ko je čiščenje končano, lahko celoten sistem, vključno s krtačami Power Brush, shranite skupaj, tako da bo povsem čist in pripravljen na naslednjo uporabo.​

Vedno čisto in lahko odstranjevanje
Posodo z umazano vodo lahko kadarkoli odstranite in jo izpraznite brez stika z vodo, umazano od brisanja tal.

Nadomestni filtri in krtače
Za optimalno delovanje sesalnika​ priporočamo zamenjavo filtra in krtač Power Brush vsakih 6 mesecev.

Že imate brezžični sesalnik serije 9000?


Odkrijte, kako lahko optimalno izkoristite svoj izdelek in ga registrirajte za dodatne ugodnosti.

Obrnite se na Philips podporo, tukaj

Potrebujete podporo za
svoj izdelek?

Naročite se na naše novičke

* To polje je zahtevano

Ekskluzivne promocijske ponudbe in kuponi

Predstavitev novih izdelkov

Namigi in triki

*

Želim prejemati promocijska obvestila glede na svoje izbire in vedenje o Philipsovih izdelkih, storitvah, dogodkih in promocijah. Odjavim se lahko enostavno in kadar koli.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.