Dobrodošli. Pričakovali smo vas.

Televizor Philips

Odkrijte, kako smo z zasnovo, SMART TV aplikacijami in pametnim povezovanjem povsem spremenili pomen televizije

Pomaknite se in si oglejte

Oglejte si našo nagrado
Nagrajeni televizor Ultra HD

Smart TV

Zakaj bi se zadovoljili z gledanjem televizije, če lahko v dnevni sobi udobno uživate v svetu spletnega razvedrila, informacij in družabnih omrežij?

S televizorji Philips Smart TV lahko gledate spletne vsebine in uporabljate številne spletne aplikacije, brskate po spletu, si izposojate filme, objavljate na Facebooku in Twitterju … In še več.

Več o tem Zapri Oglejte si televizorje Smart TV Predvajaj videoposnetek

Priporočeni videoposnetki in iskalnik

Nikoli več ne boste rekli "Danes ni nič pametnega po TV".

Na delu s priporočili so prikazani posebni predlogi glede na vaše želje, z iskalnikom pa lahko enostavno poiščete najljubše videovsebine in aplikacije Smart TV, zato si dan vedno lahko popestrite s čim novim.

Aplikacije

Enostavno izbirajte, organizirajte in uporabljajte aplikacije. Od družabnih aplikacij, kot so Skype, Twitter, Facebook in YouTube, do videoposnetkov na zahtevo, spletne TV, iger, novic in vremenskih napovedi – s televizorjem lahko najenostavneje dostopate do sveta spletnih vsebin.

Skype

Klicem dodajte novo dimenzijo in izkušnje delite z najbližjimi, kjerkoli že so. Z aplikacijo Skype lahko s televizorjem na velikem zaslonu opravljate glasovne in videoklice. Preverite, ali ima televizor vgrajeno kamero in ali potrebujete dodatno kamero.

Cloud za Smart TV

Z aplikacijo Cloud TV na nadzorni plošči televizorja Smart TV lahko prek internetne povezave dostopate do več sto TV-kanalov. Omogoča vam shranjevanje in dostop do najljubših videoposnetkov, fotografij, glasbe in drugih spletnih vsebin v oblaku, uporabo pa lahko tudi povsem prilagodite tako, da določite svoje TV-kanale po meri.

Kot bi imeli lastno TV-postajo.

Aplikacija Cloud TV

Za dostop do več sto brezplačnih in plačljivih kanalov v oblaku* potrebujete samo aplikacijo Cloud TV in povezavo Wi-Fi. Ko izberete najljubše kanale, lahko svoj račun prilagodite tako, da v aplikaciji ustvarite del Moj kanal.

* Razpoložljivost TV-kanalov se razlikuje glede na državo

Aplikacija Cloud Explorer

Z aplikacijo Cloud Explorer televizorja lahko gledate fotografije in videoposnetke ter poslušate glasbo. V aplikaciji Cloud TV enostavno odprite Cloud Explorer, se prijavite v račun za shranjevanje v oblaku in uživajte v vsebinah v oblaku. Tako enostavno je.

Pametno povezovanje

Vaš televizor. Vaš dom. Vaše doživetje.

Po vsem domu komunicirajte s televizorjem.

Vsebine v pametni napravi predvajajte s televizorjem, izmenjujte vsebine med domačimi televizorji in vsebine iz televizorja prenašajte v pametno napravo. Vedno imate vse pod nadzorom.

Več o tem Zapri Oglejte si televizorje Smart TV
iPhone, iPod, iPad, televizor
 • Zasnova

  Dobrodošli v novem svetu zasnove televizorjev.

  Televizorji Philips so močno presegli omejitve tradicionalnih televizorjev in za vedno spremenili naš pogled na televizijo in same televizorje.

  Od koncepta do razvoja – lepoto najdemo tudi v najmanjših podrobnostih. S strastjo, ustvarjalnostjo in pristnimi materiali razvijamo zasnove, okvirje in stojala, ki vam polepšajo prostor in življenjski slog.

  Več o tem Zapri Pokaži vse televizorje Predvajaj videoposnetek
 • Slika brez okvirja je večja

  Tanjši okvirji televizorjev se bolje zlijejo z notranjo opremo prostora. Včasih najboljši vtis naredi tisto, česar ne vidite.

  Več o tem Zapri Pokaži vse televizorje
 • Stojala

  Stojala smo zasnovali tako, da so naši televizorji videti lažji in kot bi lebdeli v zraku. Rezultat tega so televizorji, ki so elegantni in čudoviti v vseh pogledih.

  Več o tem Zapri Pokaži vse televizorje
 • Materiali

  Od pristnih materialov do nevtralnih in klasičnih barvnih kombinacij – kakovostni materiali in površine so posebej izbrani tako, da čudovito dopolnjujejo notranjo opremo prostora.

  Več o tem Zapri
  Pokaži vse televizorje
 • Tehnologija
  Ultra HD

  Nagrada EISA

  Na podlagi Philipsove nagrajene dediščine kakovosti slike smo razvili najnovejšo nagrajeno inovacijo s 4-krat višjo ločljivostjo: televizor Philips Ultra HD s 4-krat višjo ločljivostjo kot pri običajnih televizorjih Full HD.

  Več kot 8 milijonov slikovnih pik in naša edinstvena tehnologija za višanje kakovosti na izjemno visoko ločljivost zagotavljajo boljšo sliko ne glede na izvirno vsebino. Uživajte v izboljšani ostrini, izrazitejšem občutku globine, vrhunskem kontrastu, tekočem in naravnem gibanju ter brezhibnih podrobnostih. To je okno v nov svet.

  Ta televizor pa ni navdušil samo nas; prejel je nagrado za najboljši evropski televizor Ultra HD leta 2013. Oglejte si, kako pomembne so izkušnje.

  Več o tem Zapri Odkrijte izjemno visoko ločljivost Pokaži vse televizorje
  Naša najnovejša inovacija, tehnologija za izboljšavo slike Ultra Pixel HD, kakovost slike ponese na povsem novo raven.
  Algoritmi za obdelavo kakovosti slike vhodno sliko pretvorijo v najboljšo izjemno visoko ločljivost na zaslonu. In rezultat? Ko gledate spletne videoposnetke ali izvorne vsebine Ultra HD, uživate v vrhunsko ostri sliki Ultra HD.
 • Začetniki slike vrhunske kakovosti

  Prav mogoče je bil prvi televizor, ki ste ga videli, Philipsov. Verjetno to velja tudi za vašega dedka. Že od 1940-ih let smo inovatorji na področju razvoja televizorjev, slovimo pa predvsem po neverjetnih inovacijah in vrhunski kakovosti slike.

  Odkar smo izdelali prvi televizor, vam poskušamo nuditi najuporabnejše inovacije. Zato vam pri gledanju TV-programa, brskanju po spletu ali igranju internetnih iger zagotavljamo najbolj jasno, ostro, tekočo in pristno vrhunsko sliko doslej. Že danes preizkusite legendarno in nagrajeno kakovost slike, ki jo nudi Philips.

  Več o tem Zapri Pokaži vse televizorje Predvajaj videoposnetek
  Vklopi povečavo
  povečevalno steklo
 • robot leti desno robot leti levo
  televizor robot vstopi v televizor

  PMR – oglejte si vse podrobnosti

  Ne bi bilo lepo, če bi bili akcijski TV-prizori pristnejši? Philipsova tehnologija Perfect Motion Rate zagotavlja prav to.

  Perfect Motion Rate je rezultat naše edinstvene obdelave slike, števila sličic na sekundo in hitrosti osveževanja vsake sličice, popolnega zatemnjevanja in tehnologije osvetlitve ozadja. Visoka vrednost PMR zagotavlja vrhunsko sliko.

  Več o tem Zapri Predvajaj videoposnetek
 • Gibanje
  Kontrast
  Barva
  Ostrina
  Ultra 900 Hz PMR
  Obdelava 4 milijard slikovnih pik
  Izjemna ostrina gibanja in popolnoma tekoče gibanje
  Popoln kontrast: 2.000.000 : 1
  Dinamičen kontrast v 6400 različnih območjih
  Najgloblji črni in najsvetlejši beli odtenki izboljšajo podrobnosti pri svetlih in temnih prizorih
  Popolne barve: 2,250 bilijona barv
  Živahne barve z vrhunskimi barvnimi, naravnimi kožnimi in belimi odtenki
  Vrhunska ostrina in pristne naravne podrobnosti
  Popolno gibanje: 1400 Hz PMR
  Obdelava 2 milijard slikovnih pik
  Izjemna ostrina gibanja in popolnoma tekoče gibanje
  Popoln kontrast: 2.000.000 : 1
  Dinamičen kontrast v 6400 različnih območjih
  Najgloblji črni in najsvetlejši beli odtenki izboljšajo podrobnosti pri svetlih in temnih prizorih
  Popolne barve: 2,250 bilijona barv
  Živahne barve z vrhunskimi barvnimi, naravnimi kožnimi in belimi odtenki
  Izjemna ločljivost: popolnoma ostri obrisi in najmanjše podrobnosti
  Vrhunsko gibanje: 800 Hz PMR
  Obdelava 1 milijarde slikovnih pik
  Izjemna ostrina gibanja in naravno tekoče gibanje
  Vrhunski kontrast: 500.000 : 1
  Dinamičen kontrast v 6400 različnih območjih
  Najgloblji črni in najsvetlejši beli odtenki
  Vrhunske barve: 4 bilijoni barv
  Živahne barve z izjemnimi barvnimi odtenki
  Izjemna ločljivost: popolnoma ostri obrisi in najmanjše podrobnosti
  Izjemno gibanje: 200Hz PMR
  Izjemna ostrina gibanja
  Vrhunski kontrast: 500.000 : 1
  Dinamičen kontrast v 6400 različnih območjih
  Najgloblji črni in najsvetlejši beli odtenki
  Izjemne barve: 69 milijard barv
  Živahne barve
  Izboljšana ostrine: popolnoma ostri obrisi
  Napredno gibanje: 100Hz PMR
  Izboljšana ostrina gibanja
  Izjemen kontrast: 500.000 : 1 Dinamičen kontrast
  Najgloblji črni odtenki
  Izjemne barve: 69 milijard barv
  Živahne barve
  Izboljšana ostrine: popolnoma ostri obrisi

  Procesorji za kakovost slike

  Uživajte v izjemno jasnih slikah iz vsakega vira.

  Naše napredne tehnologije za obdelavo slike se osredotočajo na štiri elemente, ki jih zazna človeško oko: gibanje, kontrast, barve in ostrina.

  Tehnologije za kakovost slike z digitalnim prilagajanjem in optimiranjem zagotavljajo izjemno ostre slike neverjetnih barv in globine – vedno in iz vsakega vira. V enaki kakovost boste uživali v spletnih videoposnetkih in filmih Blu-ray.

  Več o tem Zapri Pokaži vse televizorje

  Ultra Pixel HD

  Naša najnovejša inovacija, tehnologija za izboljšavo slike Ultra Pixel HD, kakovost slike ponese na povsem novo raven. Algoritmi za obdelavo kakovosti slike vhodno sliko pretvorijo v najboljšo izjemno visoko ločljivost na zaslonu. In rezultat? Ko gledate spletne videoposnetke ali izvorne vsebine Ultra HD, uživate v vrhunsko ostri sliki Ultra HD.

  Pokaži vse televizorje Več o tem Zapri

  Perfect Pixel HD

  Zasnovano tako, da predvaja najnaprednejšo sliko brez migetanja vrhunske ostrine in jasnosti. Vsaka slikovna pika, ki sestavlja sliko, je izboljšana tako, da bolje dopolnjuje sosednje slikovne pike. Rezultat tega je edinstvena kombinacija ostrine, naravnih podrobnosti, vrhunskega kontrasta in tekočega naravnega gibanja.

  Pokaži vse televizorje Več o tem Zapri

  Pixel Precise HD

  Na osnovi uspešne tehnologije Pixel Plus smo kakovost slike visoke ločljivosti ponesli še na višjo raven. S tehnologijo Super Resolution za izboljšano ostrino gibanja in natančnejše podrobnosti zagotavljamo najboljšo TV-sliko Full HD pri vseh vsebinah. Popolnoma lahko uživate v spletnih videoposnetkih ali filmih Blu-ray visoke ločljivosti.

  Pokaži vse televizorje Več o tem Zapri

  Pixel Plus HD

  Naša napredna tehnologija za digitalno obdelavo slike izboljša ostrino pri gibanju in zagotavlja neverjeten kontrast. Rezultat tega so vedno izjemno ostre slike neverjetnih podrobnosti in globine iz vsakega vira.

  Pokaži vse televizorje Več o tem Zapri

  Digital Crystal Clear

  Uživajte v izjemno jasnih slikah iz vsakega vira. Paket slikovnih inovacij digitalno prilagaja in optimira kakovost slike, kar zagotavlja optimalen kontrast, barve in ostrino.

  Pokaži vse televizorje Več o tem Zapri
 • 3D Max

  Vrhunsko doživetje v 3D

  Philipsova tehnologija 3D Max zagotavlja osupljive in pristne 3D-slike v Full HD tako, da inteligentno sinhronizira signale, ki jih pošilja med baterijskimi očali 3D Max in televizorjem Smart 3D Full HD … In to v trenutku. S tehnologijo Ambilight vam doma zagotavlja vrhunske kinematografske užitke ob gledanju.

  Easy 3D

  Najudobnejše doživetje v 3D

  Philipsova tehnologija Easy 3D vam omogoča več ur udobnega gledanja, saj pasivna 3D-tehnologija in očala Easy 3D predvajajo globoko in brezhibno sliko ter zagotavljajo popolno udobje brez migetanja. V kombinaciji s tehnologijo Ambilight je izkušnja še boljša.

  Pretvorba iz 2D v 3D

  2D-vsebine spremenite v osupljivo 3D-doživetje

  Filmsko zbirko si oglejte v živahni in popolni 3D-sliki – celo črno-bele klasike. Visokokakovostna pretvorba 2D-vsebin v 3D zagotavlja prikaz podrobnosti, kot so podnapisi, s stalno globino. Ker je pretvorba realnočasna, vam nikoli ne bo treba čakati.

  Prilagoditev 3D-globine

  3D, kot vam je najbolj všeč

  3D vsakdo zaznava drugače. Zato vam Philips omogoča prilagoditev 3D-globine po lastnem okusu. Edinstvena prilagoditev vam omogoča izbiro stopnje 3D-učinka, ki se vam zdi najprimernejša, zato je gledanje udobnejše za oči.

  3D-televizor

  V nekaterih stvareh lahko najbolj uživate v udobni dnevni sobi.

  Vsakdo verjetno ni navdušen, če se znajde v središču hitrega avtomobilskega pregona, nad to izkušnjo v živahni 3D-sliki pa gotovo bo. V udobju lastnega doma občutite valove na obrazu in veter v laseh.

  Zapri Več o tem Oglejte si 3D-televizorje

Ambilight

Uživajte v pristnem gledanju

Ambilight okoli zaslona oddaja nežno razpoloženjsko svetlobo, ki natančno sledi dogajanju na zaslonu, kar zagotavlja pristnejše užitke ob gledanju.

Intenzivnost tega učinka lahko prilagodite in Ambilight programirate tako, da deluje optimalno ne glede na barvo stene, pred katero je televizor, zato se popolnoma zlije z vsako opremo prostora.

Več o tem Zapri Oglejte si televizorje Ambilight Predvajaj videoposnetek
Kliknite tukaj, da doživite
Ambilight: VKLOP (3-stransko) / VKLOP (4-stransko) / IZKLOP

Ponudba televizorjev

Izbira televizorja je osebna. Če želite gledati film ali brskati po spletu,
imamo pravi televizor Smart TV za vas ... In vašo notranjo opremo.
*Specifikacije so odvisne od države in modela televizorja.

 • 9000

  • Izjemno visoka ločljivost
  • 3-stranska funkcija Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • Ultra 900 Hz PMR
  • Skype
  • Certifikat Wi-Fi
 • DesignLine

  • 3-stranska funkcija Ambilight
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1400Hz PMR
  • Skype
  • Certifikat Wi-Fi
 • Elevation

  • 4-stranska funkcija Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 900Hz PMR
  • Izjemno tanko
  • Certifikat Wi-Fi
 • 8000

  • 3-stranska funkcija Ambilight
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1400Hz PMR
  • Vgrajena kamera
  • Certifikat Wi-Fi
 • 7000

  • 3-stranska funkcija Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 700Hz PMR
  • Vgrajena kamera
  • Certifikat Wi-Fi
 • 6000

  • 2-stranska funkcija Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 500Hz PMR
  • Skype
  • Certifikat Wi-Fi
 • 5000

  • 2-stranska funkcija Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 300Hz PMR
  • Skype
  • Certifikat Wi-Fi
 • 4000

  • Smart TV*
  • 3D Max*
  • 200Hz PMR
  • Skype*
  • Certifikat Wi-Fi*
 • 3000

  • Smart TV*
  • 100Hz PMR
  • ClearSound
  • LED-televizor polne visoke ločljivosti
 • Majhni zasloni

  • 200Hz PMR*
  • ClearSound
  • LED
  • LED-televizor 3D Smart serije DesignLine

   Očitno drugačen
   46", 55"
  • LED-televizor 3D Smart serije DesignLine

   Več kot televizor – inovativna umetnost

   Revolucionarno zasnovo z lebdečim steklom serije Philips DesignLine je nemogoče opisati. Ali pač? Ob njej pomislimo na besede, kot so privlačno, inovativno in vrhunska zmogljivost. Pa tudi osupljivo …

  • Izjemno tanek LED-televizor Ultra HD Smart serije 9000

   Nagrajena vrhunska zmogljivost
   65"
  • Izjemno tanek LED-televizor Ultra HD Smart serije 9000

   Izboljšana ločljivost
   84"
  • Izjemno tanek LED-televizor Ultra HD Smart serije 9000

   LED-televizor Ultra HD s tehnologijo Ambilight

   Privoščite si vrhunsko zmogljivost in jasno sliko televizorja Ultra HD Philips serije 9000. Tehnologija Ultra HD Pixel s procesorjem Hex-Core zagotavlja izjemno ostro slike pri predvajanju vsebin 4K in FHD.

  • Izjemno tanek LED-televizor Ultra HD Smart serije 9000

   LED-televizor Ultra HD s tehnologijo Ambilight

   Privoščite si vrhunsko zmogljivost in jasno sliko televizorja Ultra HD Philips serije 9000. Tehnologija Ultra HD Pixel s procesorjem Hex-Core zagotavlja izjemno ostro slike pri predvajanju vsebin 4K in FHD.

  • Izjemno tanek LED-televizor Elevation

   Tokrat se nam je še bolj "posvetilo"
   60"
  • Izjemno tanek LED-televizor Elevation

   Izjemno tanek LED-televizor s 4-stransko funkcijo Ambilight XL

   Z LED-televizorjem Full HD Elevation uživajte v najpristnejšem gledanju doslej. 4-stranska funkcija Ambilight XL ustvari občutek, da televizor lebdi v svetlobnem siju. Če televizor želite namestiti na steno ali postaviti na inovativno prozorno stojalo, vas kombinacija izjemno tankih dimenzij in pristnih materialov povsem navduši.

  • LED-televizor 3D Smart serije 8000

   Vrhunsko razvedrilo
   40", 46", 55"
  • LED-televizor 3D Smart serije 8000

   Visokozmogljiv LED-televizor s tehnologijo Ambilight

   Skrivnost vrhunske zmogljivosti se skriva v podrobnostih: visokozmogljivi televizorji Philips serije 8000 vsebujejo vrhunske najnovejše tehnologije, s katerimi predvidevajo vaše potrebe in želje. To je vaš televizor.

  • LED-televizor 3D Smart serije 7100

   Povsem nov slog in inovacije
   42", 47", 55"
  • LED-televizor 3D Smart serije 7000

   Povsem nov slog in inovacije
   42", 47", 55"
  • LED-televizor 3D Smart serije 7100

   Izjemno tanek LED-televizor s tehnologijo Ambilight

   Čudovito si polepšajte življenje z LED-televizorjem 3D Smart Philips serije 7100. Enostavno ohranjajte stike z vgrajeno kamero in storitvijo Skype™ ali pa se popolnoma zatopite v sliko Easy 3D in 3-stransko osvetlitev Ambilight. Vaš televizor, vaša izbira.

  • LED-televizor 3D Smart serije 7000

   Izjemno tanek LED-televizor s tehnologijo Ambilight

   Čudovito si polepšajte življenje z LED-televizorjem 3D Smart Philips serije 7000. Enostavno ohranjajte stike z vgrajeno kamero in storitvijo Skype™ ali pa se popolnoma zatopite v sliko Easy 3D in 3-stransko osvetlitev Ambilight. Vaš televizor, vaša izbira.

  • LED-televizor 3D Smart serije 6000

   Lepota in pamet
   42", 47", 55", 60"
  • LED-televizor 3D Smart serije 6000

   Izjemno tanek LED-televizor s tehnologijo Ambilight

   Gledanju dodajte novo dimenzijo z LED-televizorjem 3D Smart Philips serije 6000. Čeprav je tanke zasnove, vsebuje številne funkcije, kot so Skype™, 3D, 2-stranska funkcija Ambilight in druge.

  • LED-televizor 3D Smart serije 5000

   Podajte se dlje od zaslona
   32", 42", 47", 50"
  • LED-televizor 3D Smart serije 5000

   LED-televizor 3D Smart s tehnologijo Ambilight

   Z LED-televizorjem Philips 3D Smart serije 5000 s tehnologijo Ambilight se popolnoma zatopite v dogajanje. Uživajte v živahni in vrhunski LED-sliki Full HD, brezmejnih možnostih Smart TV in najudobnejšem doživetju v 3D.

  • Izjemno tanek LED-televizor 3D Smart serije 4900

   Zagotovite si pristno in osebno izkušnjo
   32", 42", 47", 50"
  • LED-televizor 3D Smart serije 4500

   Zagotovite si pristno in osebno izkušnjo
   32", 40", 46", 55"
  • LED-televizor 3D serije 4300

   Pripravite pokovko
   32", 40", 46", 55"
  • Tanek LED-televizor 3D serije 4390

   Pripravite pokovko
   39", 47"
  • Pametni LED-televizor serije 4200

   Podajte se dlje od gledanja
   32", 39", 42", 46", 50"
  • Serija 4900

   Preizkusite izjemno tanek LED-televizor 3D Smart

   Z LED-televizorjem 3D Smart Philips serije 4908 se popolnoma zatopite v spletno in lokalno dogajanje. Mehanizem Pixel Plus HD zagotavlja vrhunsko 3D-sliko in spletne vsebine predvaja v jasnih in živahnih podrobnostih. Vgrajeni vmesnik Wi-Fi omogoča enostavno povezavo.

  • LED-televizor 3D Smart serije 4500

   Preizkusite LED-televizor 3D Smart

   Z LED-televizorjem 3D Smart Philips serije 4500 se popolnoma zatopite v spletno in lokalno dogajanje. Vsebuje tehnologijo Pixel Plus HD, ki zagotavlja vrhunsko 3D-sliko in spletne vsebine predvaja v jasnih in živahnih podrobnostih. Vgrajeni vmesnik Wi-Fi omogoča enostavno povezavo.

  • Tanek LED-televizor 3D serije 4390

   Tanek LED-televizor 3D za več adrenalina

   Privoščite si razvedrilo v izjemni kakovosti z LED-televizorjem 3D Philips serije 4398. Tehnologija Pixel Plus HD zagotavlja pristno predvajanje 3D-vsebin v živahnih podrobnostih.

  • LED-televizor 3D serije 4300

   LED-televizor 3D za več adrenalina

   Privoščite si razvedrilo v izjemni kakovosti z LED-televizorjem 3D Philips serije 4300. Tehnologija Pixel Plus HD zagotavlja pristno predvajanje 3D-vsebin v živahnih podrobnostih.

  • Pametni LED-televizor serije 4200

   Bodite povezani z LED-televizorjem Smart

   Z LED-televizorjem Smart Philips serije 4200 z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi se enostavno povežite s svetom spletnih vsebin. Digital Crystal Clear zagotavlja izjemno jasno in živahno sliko iz vsakega vira. Bodite povezani z razvedrilom.

  • Pametni LED-televizor serije 3200

   Podajte se dlje od gledanja
   32", 39", 40", 46"
  • Tanek LED-televizor Full HD serije 3100

   Čisto razvedrilo
   81 cm HD, 81 cm Full HD, 99 cm, 102 cm, 107 cm, 119 cm
  • LED-televizor serije 3100

   Čisto razvedrilo
   50"
  • LED-televizor Full HD serije 3080

   Čisto razvedrilo
   81 cm HD, 99 cm, 102 cm, 127 cm
  • LED-televizor Full HD serije 3070

   Čisto razvedrilo
   81 cm HD, 102 cm
  • LED-televizor serije 3000

   Čisto razvedrilo
   32", 39", 40"
  • Pametni LED-televizor serije 3200

   Bodite povezani z LED-televizorjem Smart

   Z LED-televizorjem Smart Philips serije 3200 z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi se podajte v svet spletnih vsebin. Digital Crystal Clear zagotavlja izjemno jasno in živahno sliko iz vsakega vira. Bodite povezani z razvedrilom.

  • Tanek LED-televizor Full HD serije 3100

   Privoščite si LED-televizor

   Uživajte v čistih in jasnih slikah LED-televizorja Full HD Philips serije 3188 s tehnologijo Digital Crystal Clear. Serijo odlikujejo živahne slike, odličen zvok in minimalistična zasnova televizorja. Odločite se zanj in si zagotovite nepozabne užitke ob gledanju.

  • LED-televizor serije 3100

   Preizkusite LED-televizor

   Uživajte v čistih in jasnih slikah LED-televizorja Philips serije 3100 s tehnologijo Digital Crystal Clear. Serijo odlikujejo živahne slike, odličen zvok in minimalistična zasnova televizorja. Odločite se zanj in si zagotovite nepozabne užitke ob gledanju.

  • LED-televizor Full HD serije 3080

   Privoščite si LED-televizor

   Privoščite si LED-televizor Philips serije 3088 minimalistične zasnove s tehnologijo Digital Crystal Clear za izjemno živahne slike. Odločite se zanj in si zagotovite nepozabne užitke ob gledanju v vsakem prostoru.

  • LED-televizor Full HD serije 3070

   Privoščite si LED-televizor

   Privoščite si LED-televizor Philips serije 3078 minimalistične zasnove s tehnologijo Digital Crystal Clear za izjemno živahne slike. Odločite se zanj in si zagotovite nepozabne užitke ob gledanju v vsakem prostoru.

  • LED-televizor serije 3000

   Preizkusite LED-televizor

   Privoščite si LED-televizor Philips serije 3000 prefinjene minimalistične zasnove s tehnologijo Digital Crystal Clear za izjemno živahne slike. Odločite se zanj in si zagotovite nepozabne užitke ob gledanju v vsakem prostoru.

  • LED-televizor Smart z majhnim zaslonom serije 4200

   Razvedrilo za vsak prostor
   56 cm Full HD, 61 cm HD
  • LED-televizor Full HD z majhnim zaslonom serije 4000

   Majhen zaslon – veliko možnosti
   56 cm Full HD, 61 cm HD
  • LED-televizor z majhnim zaslonom serije 3100

   Čisto razvedrilo
   51 cm HD, 56 cm Full HD, 61 cm HD
  • LED-televizor Full HD z majhnim zaslonom serije 2900

   Razvedrilo, ki dopolnjuje vaš življenjski slog
   48 cm HD, 56 cm Full HD, 61 cm HD, 66 cm HD
  • LED-televizor Smart z majhnim zaslonom serije 4200

   LED-televizor Smart, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu

   Z LED-televizorjem Smart Philips serije 4200 z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi se enostavno povežite s svetom spletnih vsebin. Digital Crystal Clear zagotavlja izjemno jasno in živahno sliko iz vsakega vira. Zaradi majhne velikosti je idealen za vsak prostor.

  • LED-televizor Full HD z majhnim zaslonom serije 4000

   Najboljše stvari so v majhnih škatlicah.

   LED-televizor Full HD Philips serije 4000 minimalistične zasnove z majhnim zaslonom vsebuje tehnologijo Digital Crystal Clear za izjemno živahne slike, zato lahko tudi v manjših prostorih uživate v vrhunskem razvedrilu.

  • LED-televizor z majhnim zaslonom serije 3100

   Privoščite si LED-televizor

   Privoščite si LED-televizor Philips serije 3108 minimalistične zasnove s tehnologijo Digital Crystal Clear za izjemno živahne slike. Odločite se zanj in si zagotovite nepozabne užitke ob gledanju v vsakem prostoru.

  • LED-televizor Full HD z majhnim zaslonom serije 2900

   Privoščite si LED-televizor Philips serije 2900 minimalistične zasnove s tehnologijo Digital Crystal Clear za izjemno živahne slike. Odločite se zanj in si zagotovite nepozabne užitke ob gledanju v vsakem prostoru.

Kaj se zgodi, ko filozofija zasnove kljubuje tradicionalnim lastnostim televizorjev?

Predstavljamo vam

DesignLine

Odkrijte DesignLine
del-1

Navdihuje

s sodobno zasnovo

Televizor je čudovit tudi, ko je izklopljen, saj s stekleno ploščo brez okvirja ustvarja povsem nov koncept televizorjev, ki niso več zgolj samo tehnologija, temveč prave umetnine. Naslonite ga na steno stanovanja, postavite v središče notranje opreme prostora ali ga obesite ob sodobne umetnine v galeriji – povsod se bo počutil kot doma.

Več o tem Zapri

Uporabite drsnik ali spodnje puščice.

del-2 del-3 del-4

Na osnovi uspehov, ki smo jih v preteklih dveh letih ustvarili s serijo DesignLine, smo spoznali, da je za leto 2013 potreben pogumnejši korak. Kot oblikovalci smo hoteli ustvariti bolj celostno rešitev, ki resnično dopolnjuje sodoben notranji prostor in spoznali, da tradicionalno podobo televizorjev presežemo z notranjo ploskvijo.

Oblikovalci so z inženirji v Bruggesu morali najti pravo stekleno površino, ki bi bila najprimernejša za zasnovo in bi hkrati zagotavljala vrhunsko delovanje televizorja. Z gladkim prehodom na spodnji strani stekla smo dosegli lebdeči učinek, ki smo ga iskali.

Rod White, višji ustvarjalni direktor

Rod White, višji ustvarjalni direktor
del-5 del-6 del-7 del-8
Frank Rettenbacher, višji oblikovalec izdelkov

Frank Rettenbacher, višji oblikovalec izdelkov

S serijo DesignLine smo hoteli ustvariti izjemno enostaven predmet in se oddaljiti od trenutne zasnove izdelkov v tem razredu. Hoteli smo razviti povsem nov televizor z novo podobo in močno osebnostjo; televizor brez vratu, stojala in vidnega okvirja. Enotna steklena plošča, ki je naslonjena na steno, to je vse.

Želeli smo zakriti robove zaslona, ko je televizor izklopljen, da bi se televizor čudovito zlil z vsako notranjo opremo prostora. Nežen prehod s črne na prosojno barvo ustvarja čaroben lebdeč videz, ki ga okrepi še tristranska funkcija Ambilight.

To je eden najpomembnejših dogodkov, ki sem jih doživel kot oblikovalec. Zelo lepo je bilo videti, kako je prvotna zamisel oživela; tehnologija nam končno omogoča uresničevanje zamisli, ki smo jih dolgo videli samo v glavi.

del-9 del-10

Obkroža me vojska srečnih inovatorjev. Skupaj enotno stopamo proti zanimivemu kraju, ki mu pravimo DesignLine.

To je kot revolucija, vendar je v vsaki roki debela samo 0,13 mm.

Robert Phillips, ustvarjalni direktor blagovne znamke

Robert Phillips, ustvarjalni direktor blagovne znamke
del-11

Pametni nosilec DesignLine

Če novi televizor želite nasloniti, obesiti ali postaviti poleg stene, vam je na voljo prava rešitev za namestitev. Oglejte si vodnik za hiter začetek, ki omogoča enostavno nastavitev …

Pametno povezovanje

iPad

Prek funkcije SimplyShare lahko brezžično izmenjujete fotografije, videoposnetke in druge vsebine.

Vsebine z aplikacijama Philips Wi-Fi Smart Screen in MyRemote izmenjujte med prostori in televizorji (v več prostorih)* ali celo nazaj v pametno napravo.

* Na voljo od poletja 2013 prek posodobitev programske opreme, samo med televizorji Philips, modeli 2013.

Več o tem Zapri Odkrijte DesignLine Izvedite več

Smart TV

Vgrajeni vmesnik Wi-Fi televizorja Philips Smart TV DesignLine omogoča hitro in enostavno povezavo z domačim omrežjem, kar vam nudi dostop do celega sveta vsebin ali brezžično izmenjavo doma.

Televizorji DesignLine imajo naše najnovejše intuitivne pametne daljinske upravljalnike enostavne uporabe. Omogočajo vam vse običajne funkcije, na hrbtni strani pa imajo še tipkovnico za vnašanje besedila in omogočajo enostavno pomikanje s kazalnikom.

Več o tem Zapri Odkrijte DesignLine

Osupljiva kakovost slike

Z LED-televizorjem Full HD z aktivno 3D-tehnologijo in 3-stransko funkcijo Ambilight uživajte v čudoviti sliki.

Odkrijte DesignLine
 • Neprekosljiva

  kakovost zvoka

  Predstavljamo vam Philips Fidelio
  Sistem zvočnikov za domači kino SoundSphere

  Eleganten televizor zasluži neprekosljivo kakovost zvoka. Zvok, ki razvedrilo povzdigne na višjo raven. Naši zvočni inženirji so zato ustvarili sistem zvočnikov Philips Fidelio SoundSphere Cinema, ki dopolnjuje televizorje DesignLine.

  Vrhunski, kristalno čist zvok v kombinaciji z izjemno zasnovo in izdelavo. Ker vemo, da včasih zadostujejo le ročno izdelani zvočniki.

  Več o tem Zapri
 • Občutite koncertno vzdušje

  • Tehnologija SoundSphere za občutek naravnega, globljega in širšega zvoka.
  • SoundCurve za vrhunski kristalno čist zvok
  • FullSoundTM glasbo obogati s kakovostnejšimi nizkimi toni in čistim zvokom
  • Pretakajte glasbo preko tehnologije Bluetooth Apt-X
  • Optični vhod AUX za enostavno priključitev

Philips Ambilight

Get Adobe Flash player

Nagrade

Nenehno si prizadevamo ponovno definirati gledanje televizije. In to se vidi.
Odkrijte naše nagrajene LED-televizorje

Ambilight

Osvobodite svetlobo

Primerjava izdelkov

Primerjava izdelkov

Oglejte si vse izdelke in jih pred odločitvijo primerjajte.

Začni zdaj 

Prejemajte naše glasilo

Vnesite svoj e-poštni naslov

Naroči
Pravilnik o zasebnosti

Potrebujete pomoč?

Oglejte si našo obsežno spletno podporo oz. navežite stik z nami.

Obiščite podporo