Zvok in slika
Zvok domačega kina
5.1-kanalni domači kino
5.1-kanalni domači kino 3D Blu-ray s tehnologijo 360Sound

Fidelio Immersive Sound 5.1-kanalni domači kino

3D Blu-ray HTB9550D/12 Najdi podobne izdelke
 • Prostorski zvok iz vsakega kota – tako kot v kinu

  Fidelio Immersive Sound

  5.1-kanalni domači kino

  HTB9550D/12 Najdi podobne izdelke

  Privoščite si pristno kinematografsko izkušnjo v vsakem delu prostora. Sistem za domači kino Philips HTB9550D ima zvočne pogonske enote spredaj in na straneh, zato lahko prostor enakomerno napolnijo s prostorskim zvokom. See all benefits

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Prostorski zvok iz vsakega kota – tako kot v kinu

Obsedeni z zvokom

 • 360Sound napolni sobo z zvokom z vseh smeri

  360Sound napolni sobo z zvokom z vseh smeri

  Zvočniki 360Sound so popolnoma drugačni od običajnih 5.1-kanalnih sistemov za domači kino in so edinstveno zasnovani s tremi pogonskimi enotami v vsakem satelitskem zvočniku – eno sprednjo in dvema stranskima, ki sta nagnjeni, da poskrbita za intenziven zvok okoli vas. Philips poleg principa dipolov uporablja tudi svoje posebne algoritme, ki omogočajo, da se še globlje potopite v zvok, ki vas obdaja. Zvočniki 360Sound so sestavljeni iz vrhunskih akustičnih komponent, kot so visokotonski zvočniki z mehko kupolo, neodimovi magneti in digitalni ojačevalniki razreda D, in poskrbijo za izjemen zvok iz vseh strani ter vam tako v vašem domu pričarajo pravo kinematografsko vzdušje.

 • Tehnologija CinemaPerfect HD za jasnejše in ostrejše predvajanje videa

  Tehnologija CinemaPerfect HD za jasnejše in ostrejše predvajanje videa

  Philipsova tehnologija CinemaPerfect HD predstavlja nov standard na področju jasnega in ostrega predvajanja videa. Ta inteligentna tehnologija zmanjša šum in izostri sliko, s čimer omogoča najkakovostnejše predvajanje videa doslej. Za zmanjšanje šuma, ki nastane pri stiskanju videa v obliko zapisa MPEG, je poskrbljeno z naprednim prilagajanjem signala in odpravljanjem šuma videa. Izboljšana obdelava barv pa prinaša na zaslon ostre slike z intenzivnimi barvami.

 • Takojšnja pretvorba iz 2D v 3D za realistično filmsko doživetje

  Takojšnja pretvorba iz 2D v 3D za realistično filmsko doživetje

  Uživajte v razburljivih 3D-filmih ob gledanju zbirke 2D-filmov v udobju svojega doma. Takojšnja pretvorba v 3D z najsodobnejšo digitalno tehnologijo analizira vsebino 2D-videa, tako da loči ospredje od predmetov v ozadju. Iz podrobnosti izdela globinsko lestvico, s pomočjo katere pretvori običajne 2D-vsebine v razburljivi 3D. Z združljivim televizorjem 3D ste tako pripravljeni na 3D-užitke v polni visoki ločljivosti.

 • Možnost brezžičnih zvočnikov za namestitev brez nadležnih kablov

  Možnost brezžičnih zvočnikov za namestitev brez nadležnih kablov

  Brezžični zadnji zvočniki zagotavljajo prilagodljivost in premičnost ob postavljanju zvočnikov. Razviti so z uporabo tehnologij, ki preprečujejo motnje in zagotavljajo čist prostorski zvok brez nerodnih žičnih povezav.

 • Internetni radio za uživanje v številnih spletnih radijskih kanalih

  Internetni radio za uživanje v številnih spletnih radijskih kanalih

  Internetni radio je storitev oddajanja zvoka, ki se prenaša prek interneta. Nekatere internetne postaje sodelujejo s tradicionalno (zemeljsko) radijsko postajo ali mrežo, medtem ko so druge radijske postaje samo internetne, neodvisne in oddajajo samo na spletu. Z internetnim radiom lahko kjerkoli na svetu dostopate do spletnih radijskih postaj in poslušate najrazličnejše žanre, novice ter dogodke iz sveta športa in zabave ali se povežite z vašo najljubšo ali posebno postajo.

 • Samodejno umerjanje poskrbi za sinhronizacijo zvočnikov za popoln zvok

  Samodejno umerjanje poskrbi za sinhronizacijo zvočnikov za popoln zvok

  Nastavitev novega Philipsovega domačega kina, da omogoča popolno zvočno izkušnjo, je zdaj popolnoma preprosta. Pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku in zaženite prednastavljeno pametno programsko opremo za umerjanje zvoka, ki zvočnikom pošlje testne signale. Mikrofon za samodejno umerjanje te signale ujame in analizira ter opravi potrebne prilagoditve, pri čemer upošteva razdalje med zvočniki in poslušalci, glasnost in zakasnitev odziva avdio signalov iz vseh zvočnikov. V samo eni minuti bo doživetje zvoka v sobi izboljšano in optimizirano.

 • Dodatna priključna postaja za priročno predvajanje iz predvajalnika iPod/iPhone

  Dodatna priključna postaja za priročno predvajanje iz predvajalnika iPod/iPhone

  Na priključno postajo namestite predvajalnik iPod ali telefon iPhone in uživajte ob poslušanju glasbe s teh naprav na sistemu za domači kino.

 • 3D-televizija polne visoke ločljivosti s predvajalnikom Blu-ray za izjemno realistično 3D-filmsko doživetje

  3D-televizija polne visoke ločljivosti s predvajalnikom Blu-ray za izjemno realistično 3D-filmsko doživetje

  Prepustite se novim doživetjem v svoji dnevni sobi s 3D-filmi in 3D-televizorjem Full HD. Aktivna 3D-tehnologija uporablja najnovejše zaslone s hitrim preklapljanjem, ki predvajajo pristno sliko z neverjetno globino v polni visoki ločljivosti 1080 x 1920. 3D-slika polne visoke ločljivosti nastane pri gledanju s posebnimi očali, pri katerih je odpiranje in zapiranje leve in desne leče sinhronizirano z izmeničnimi slikami. 3D-filmi na ploščah Blu-ray nudijo bogato in izjemno kakovostno izbiro vsebin. Blu-ray omogoča tudi predvajanje nestisnjenega prostorskega zvoka, ki je neverjetno pristen.

 • Vgrajen WiFi za brezžično povezavo predvajalnikom

  Vgrajen WiFi za brezžično povezavo predvajalnikom

  S pomočjo vgrajenega vmesnika WiFi lahko domači kino preprosto povežete z domačim omrežjem in tako kadar koli uživate v bogati izbiri priljubljenih spletnih vsebin. Na voljo so vam nekatere najboljše spletne strani s filmi, slikami, informacijami, zabavnimi in drugimi spletnimi vsebinami, ki so prilagojene za televizijski zaslon.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?