PerfectCare Performer

Sistemski likalnik

  PerfectCare Performer

  Sistemski likalnik

  Učinkovita neprekinjena para za izjemno hitro likanje

  Parni sistemski likalnik Philips PerfectCare Performer zagotavlja enostavno in učinkovito likanje brez zažganih oblačil. Učinkovita neprekinjena para prodre globoko v oblačila za enostavno glajenje gub. Več o izdelku

  Priporočena maloprodajna cena. Vsak trgovec na drobno določa svojo lastno ceno. : € 249,99
 • Učinkovita neprekinjena para za izjemno hitro likanje

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

PerfectCare Performer Sistemski likalnik

Najvišji tlak črpalke 6, 5 bara, Do 390-gramski izpust pare, SoftGrip, Snemljiv 1, 8-litrski zbiralnik za vodo GC8731/20 Najdi podobne izdelke

Likanje je sedaj do 2x hitrejše

Najboljši likalniki brez nastavitve temperature.

Učinkovita neprekinjena para za izjemno hitro likanje

Tiha tehnologija in 1,8-litrski snemljiv zbiralnik za vodo

 • 1,8-litrski snemljiv zbiralnik za vodo, do 2 uri likanja

  1,8-litrski snemljiv zbiralnik za vodo, do 2 uri likanja

  Zbiralnik za vodo lahko odstranite in enostavno napolnite z vodo iz pipe. Velika odprtina omogoča hitro polnjenje. 1,8-litrska prostornina zbiralnika za vodo omogoča do 2 uri neprekinjenega likanja brez polnjenja.

 • Neprekinjen odvod pare do 120 g/min

  Neprekinjen odvod pare do 120 g/min

  Več pare omogoča hitrejše likanje. Edinstvena tehnologija sistemskega likalnika Philips oddaja močan izpust pare za enostavnejše, boljše in hitrejše likanje.

 • Varčevanje z energijo z načinom ECO

  Varčevanje z energijo z načinom ECO

  Z načinom ECO z manjšim izpustom pare lahko varčujete z energijo ob enako učinkovitem likanju.

 • Likajte kavbojke ali svilo brez nastavljanja temperature

  Likajte kavbojke ali svilo brez nastavljanja temperature

  "Zdaj lahko likate kavbojke ali svilo brez nastavljanja temperature. Tkanine zagotovljeno ne bodo prežgane. Revolucionarna tehnologija z 1) naprednim pametnim kontrolnim senzorjem natančno regulira temperaturo likalne plošče. Ni vam treba nastavljati temperature 2) Kompaktni parni mehanizem ProVelocity zagotavlja več pare za hitrejše likanje. Kompaktna zasnova sistemskega likalnika omogoča preprosto shranjevanje"

 • V likalniku lahko uporabljate vodo iz pipe, ki jo lahko dolijete kadarkoli med likanjem

  V likalniku lahko uporabljate vodo iz pipe, ki jo lahko dolijete kadarkoli med likanjem

  Sistemski likalnik uporablja vodo iz pipe. Če med likanjem zmanjka vode v zbiralniku za vodo, jo lahko enostavno dolijete brez čakanja ali izklapljanja aparata.

 • Vročo likalno ploščo lahko varno pustite na likalni deski

  Vročo likalno ploščo lahko varno pustite na likalni deski

  Inovativna tehnologija Philips OptimalTEMP preprečuje, da bi prežgali tkanine za likanje. Likalnika vam med likanjem ni treba postavljati na osnovno enoto. Likalnk lahko brez dodatnega podstavka pustite na oblačilih ali bombažni prevleki za likalno desko. Ne bo poškodoval tkanin ali likalne deske. To omogoča enostavnejše likanje z manj truda.

 • Preizkušeno in odobreno s strani neodvisnih strokovnjakov za tkanine

  Preizkušeno in odobreno s strani neodvisnih strokovnjakov za tkanine

  Vrhunsko zmogljivost likalnika so preizkusili in odobrili neodvisni strokovni inštituti za tkanine, kot so DWI, IWTO in Woolmark. Program Woolmark Apparel Care pomaga potrošnikom identificirati kakovostne izdelke za pranje, ki jih je družba Woolmark Company označila kot primerne za pranje volnenih izdelkov. Philips je s tehnologijo OptimalTEMP doslej edina blagovna znamka, ki je prejela certifikat Woolmark Gold. Popolnoma lahko zaupate, da so izdelki za nego, ki jih odobri družba Woolmark, najprimernejša izbira za vaša volnena oblačila.

 • Uživajte v učinkovitem in zelo tihem likanju

  Uživajte v učinkovitem in zelo tihem likanju

  Uživajte v likanju, medtem ko družina gleda televizijo, brez motečega hrupa sistemskega likalnika. Tiha tehnologija zagotavlja tih in učinkovit izpust pare. Sistemski likalnik je opremljen s platformo, ki vpija zvok, ki ga ustvarja tresenje črpalke, in obenem neprekinjeno oddaja močan izpust pare.

 • Kompakten parni mehanizem ProVelocity: ves čas neprekinjena para

  Vodo iz zbiralnika za vodo v likalnik pošilja visokotlačna črpalka. Veliko vode pri zelo veliki hitrosti potuje v parno komoro, kar zagotavlja zelo močan, neprekinjen izpust pare iz likalne plošče, pri čemer ne pride do kondenzacije vode.

 • Lažji sistemski likalnik Philips

  Sistemski likalnik je zaradi revolucionarne tehnologije ProVelocity še kompaktnejši kot doslej. Kompaktni sistemski likalnik zanesljivo postavite na desko, kar omogoča priročnejše likanje. Poleg tega pri shranjevanju zasede tudi manj prostora.

 • Pametni sistem za odstranjevanje vodnega kamna z zvočnim in svetlobnim opomnikom

  Pametni sistem za odstranjevanje vodnega kamna je vgrajena funkcija za odstranjevanje vodnega kamna in čiščenje, ki ščiti sistemski likalnik. Zvočni in svetlobni opomnik sistemskega likalnika vas po približno 10 urah likanja opomni, da morate odstraniti vodni kamen. Posoda za odstranjevanje vodnega kamna omogoča priročno izvajanje postopka, saj lahko nanjo naslonite likalnik in vam ga ni treba držati. Po čiščenju je umazana voda zbrana v posodi, sistemski likalnik pa je ponovno pripravljen na uporabo.

 • Pripravljen na uporabo v 2 minutah z neomejenim polnjenjem

  Para je pripravljena v 2 minutah in vodo lahko med likanjem kadarkoli dolijete.

 • SoftGrip: izjemno udoben ročaj

  Mehka površina na zgornjem delu ročaja likalnika nudi mehak oprijem. Ta je še udobnejši zaradi posebnega vzorca.

 • Najvišji tlak črpalke 6,5 bara

  Več pare omogoča hitrejše likanje. Močna neprekinjena para, ki prodre globoko v oblačila, zagotavlja hitrejše in boljše likanje. Količino pare lahko prilagajate glede na potrebe.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?