Lumea Prestige

IPL – aparat za odstranjevanje dlak

  Lumea Prestige

  IPL – aparat za odstranjevanje dlak

  Izkusite do 8 tednov gladke kože brez dlačic*

  Prvi IPL z edinstvenimi zaobljenimi nastavki za doseganje optimalnih rezultatov po vsem telesu. Naprava Philips Lumea Prestige je najučinkovitejša rešitev IPL, ki jo lahko uporabljate s kablom ali brez njega, ter ima senzor SmartSkin. Več o izdelku

  Priporočena maloprodajna cena. Vsak trgovec na drobno določa svojo lastno ceno. : € 559,99

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Lumea Prestige IPL – aparat za odstranjevanje dlak

Z edinstveno zaobljenimi nastavki, Pazduhe, predel bikinija, telo, obraz, S senzorjem SmartSkin, Brezžična in žična uporaba BRI956/00 Najdi podobne izdelke

Naj vaša polt zasije

Skrivnost za bolj čisto, mehko in sijočo polt.

Izkusite do 8 tednov gladke kože brez dlačic*

Edinstveni nastavki, oblikovani za popolne rezultate

 • Zasnovano na osnovi profesionalnih aparatov IPS, razvito v sodelovanju z dermatologi

  Zasnovano na osnovi profesionalnih aparatov IPS, razvito v sodelovanju z dermatologi

  Philips Lumea uporablja inovativno svetlobno tehnologijo, imenovano intenzivna pulzna svetloba (IPL), s katero prekine cikel ponovne rasti dlačic. Korenine dlačic se osvetlijo z nežnimi svetlobnimi impulzi, zaradi katerih dlačice čez nekaj depilacij prenehajo rasti. Tehnologija IPL je na voljo v specializiranih salonih že od leta 1997. Aparat Philips Lumea, ki je zasnovan na tej profesionalni tehnologiji IPL, omogoča enostavno in učinkovito odstranjevanje dlačic doma. Philips Lumea Prestige je plod 14 let raziskav in razvoja v sodelovanju z vodilnimi dermatologi.

 • Dokazana učinkovitost

  Dokazana učinkovitost

  Objektivne raziskave so potrdile bistveno zmanjšanje poraščenosti že po 3–4 dvotedenskih depilacijah, ko je bila koža gladka in neporaščena. Za ohranjanje rezultatov so potrebne ponovitve vsakih 4–8 tednov. Za povečanje te slike kliknite sliko v galeriji na vrhu te strani.

 • Primerno za različne vrste dlak in kože

  Primerno za različne vrste dlak in kože

  Naprava Philips Lumea Prestige je učinkovita, varna in enostavna za uporabo pri raznolikih barvah dlačic in tipih kož. Uporabljate jo lahko pri naravnih temno blond, rjavih in črnih dlačicah ter pri odtenkih kože od zelo svetle do temno rjave. Kot velja tudi za druge naprave IPL, aparata Philips Lumea ni mogoče uporabljati za odstranjevanje belih/sivih, svetlo blond ali rdečih dlačic, prav tako ni primeren za zelo temno kožo. Razlog se skriva v visokem kontrastu, ki je potreben za razlikovanje kožnega pigmenta in pigmenta v barvi las.

 • Edinstveno zaobljeni nastavki za različne dele telesa

  Edinstveno zaobljeni nastavki za različne dele telesa

  Oblikovanje naprave Philips Lumea Prestige je navdahnila edinstvenost posameznih delov telesa in je edina naprava IPL, ki so ji priloženi edinstveni zaobljeni nastavki, oblikovani za doseganje najboljših rezultatov na različnih delih telesa. Nastavki se razlikujejo glede na kombinacije oblike, velikosti okenca in filtra. Naprava Philips Lumea Prestige omogoča specializirano uporabo na telesu (noge, roke, trebuh) in obrazu (zgornja ustnica, brada), predelu bikinija in pod pazduho.

 • Nastavek za pazduhe srednje velikosti, izdolbena oblika za pazduho

  Nastavek za pazduhe srednje velikosti, izdolbena oblika za pazduho

  Ima posebno izdolbeno obliko za odstranjevanje težko dostopnih dlačic pod pazduho; velikost okenca je 3 cm2. 86 % žensk je bilo zadovoljnih z zmanjšano poraščenostjo pod pazduho.***

 • Nastavek za predel bikinija, zaobljen, s prozornim filtrom za predel bikinija

  Nastavek za predel bikinija, zaobljen, s prozornim filtrom za predel bikinija

  Nastavek je posebno oblikovan za odstranjevanje dlačic na predelu bikinija. Je zaobljen in ima dodaten prozoren filter. Dlačice na tem predelu so običajno močnejše in debelejše kot dlačice na nogi; velikost okenca je 3 cm2. 78 % žensk je bilo zadovoljnih z zmanjšano poraščenostjo na predelu bikinija.***

 • Velik in vdolben nastavek za telo za večja področja

  Velik in vdolben nastavek za telo za večja področja

  Velik, vdolben nastavek za telo omogoča sledenje obliki telesa in učinkovito pokrivanje področij, kot so noge, roke in trebuh. Poleg tega omogoča hitro depilacijo na večjih delih telesa zaradi največjega okenca (4,1 cm2). 83 % žensk je bilo zadovoljnih z zmanjšano poraščenostjo na nogah.***

 • Nastavek za obraz z natančnim oblikovanjem in dodatnim filtrom za obraz

  Nastavek za obraz z natančnim oblikovanjem in dodatnim filtrom za obraz

  Vsebuje posebno oblikovan, dodatni vgrajen filter in majhno, ravno okence velikosti 2 cm2 za nežno in natančno uporabo na zgornji ustnici, bradi in liniji spodnje čeljusti. 84 % žensk je bilo zadovoljnih z zmanjšano poraščenostjo na obrazu.***

 • S senzorjem SmartSkin

  S senzorjem SmartSkin

  Naprava Philips Lumea Prestige ima 5 nastavitev moči. Zaradi senzorja SmartSkin je izbira prave nastavitve povsem enostavna. Senzor SmartSkin priporoči najboljšo nastavitev za vašo barvo kože, kadarkoli želite.

 • Možnost uporabe s kablom ali brez njega

  Možnost uporabe s kablom ali brez njega

  IPL-napravo Philips Lumea Prestige je mogoče uporabljati s kablom ali brez njega za popolno udobje. Napravo uporabite brez kabla za popolno svobodo gibanja, ko pa jo želite uporabljati BREZ prekinitev, jo priključite na napajanje.

 • Brez nadomestnih delov, brez skritih stroškov

  Brez nadomestnih delov, brez skritih stroškov

  Naprava Philips Lumea je celostna rešitev, ki jo lahko začnete uporabljati takoj, ko jo vzamete iz embalaže. Nadomestne kartuše in geli niso potrebni.

Poglejte vse specifikacije
 • Merjeno na nogah po prvih 4–5 depilacijah. Rezultati se med uporabnicami razlikujejo.
 • * Do 92 % manjša poraščenost po 3 depilacijah ob upoštevanju razporeda depilacij, merjeno na nogah. Rezultati se med uporabnicami lahko razlikujejo.
 • ** Raziskava izvedena na Nizozemskem in v Avstriji, sodelovalo 46 žensk, po 3 depilacijah pod pazduho, na predelu bikinija in na nogah ter po 2 depilacijah na obrazu.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?