Disney

Disney

Senzorska nočna lučka

  Disney

  Senzorska nočna lučka

  Vklopite domišljijo

  Philipsova in Disneyjeva nočna lučka Minnie otroka ponoči pomirja z ljubkim likom priljubljenih princesk. Senzor gibanja ob vsakem gibu vklopi nežno svetlobo. Ker deluje na baterije, jo lahko postavite kamorkoli. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Disney Senzorska nočna lučka

Minnie, rdeča, LED 717663116 Najdi podobne izdelke

Vklopite domišljijo

 • Za otroke

  Za otroke

  Philipsova in Disneyjeva svetilka za otroško sobo ustvarja okolje, ki otroke spodbuja pri dejavnostih, v katerih najbolj uživajo – zabava in ustvarjalnost. Ustvarja prostor, kjer se otrok lahko uči, igra in spi v družbi najljubšega Disneyjevega lika. Svetilka je zasnovana tako, da je varna za otroka.

 • Visokokakovostna svetloba LED

  Visokokakovostna svetloba LED

  Tehnologija LED v svetilki je edinstvena Philipsova rešitev. Omogoča takojšen vklop svetlobe in optimalno svetilnost, s svetlobo pa poudarja živahne barve vašega otroške sobe.

 • Topla bela svetloba

  Topla bela svetloba

  Svetloba je lahko različne barvne temperature, ki je navedena v kelvinih (K). Svetilke z nizko vrednostjo kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, svetilke z višjo vrednostjo kelvinov pa hladno in poživljajočo svetlobo. Ta svetilka oddaja toplo belo svetlobo, ki ustvari prijetno vzdušje.

 • Deluje na baterije – 2 bateriji AAA nista priloženi

  Deluje na baterije – 2 bateriji AAA nista priloženi

  Deluje na 2 bateriji AAA. Primerne so vse baterije te velikosti, vendar ne uporabljajte različnih vrst baterij skupaj. Vedno vstavite tri enake baterije. Baterije niso priložene v škatli.

 • Dnevni in nočni senzor gibanja

  Dnevni in nočni senzor gibanja

  Priloženi senzor gibanja ponoči pomirja otroka. Ko senzor zazna gibanje, se svetilka samodejno vklopi.

 • Ponoči pomirja otroka

  Philipsova in Disneyjeva svetilka za otroško sobo je idealna nočna lučka, ob kateri se otrok vedno počuti varno. Vgrajeni dnevni in nočni senzor gibanja otroku omogoča, da svetilko enostavno vklopi z gibom ali tako, da gre mimo nje. Če jo postavite ob otrokovo posteljo, je idealna orientacijska svetilka.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?