Disney Namizna svetilka

Princess, rožnata, LED 717642816 Najdi podobne izdelke
Disney
 • Vklopite domišljijo

  Za več informacij prenesite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717642816/717642816_elr_.pdf" target="_blank">oznaka Energy</a>
  Za več informacij prenesite oznaka Energy

  Disney

  Namizna svetilka

  71764/28/16 Najdi podobne izdelke

  Philipsova in Disneyjeva posteljna svetilka Princess ima podobo priljubljenega Disneyjeve princeske. Otroka ponoči pomirja in pomaga pri branju pravljic za lahko noč. LED-sijalka in stikalo sta hladna na dotik, zato je zasnova varna za otroka. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Vklopite domišljijo

 • Za otroke

  Za otroke

  Philipsova in Disneyjeva svetilka za otroško sobo ustvarja okolje, ki otroke spodbuja pri dejavnostih, v katerih najbolj uživajo – zabava in ustvarjalnost. Ustvarja prostor, kjer se otrok lahko uči, igra in spi v družbi najljubšega Disneyjevega lika. Svetilka je zasnovana tako, da je varna za otroka.

 • Idealna osvetlitev za otrokovo mizo in posteljo

  Idealna osvetlitev za otrokovo mizo in posteljo

  Philipsova in Disneyjeva svetilka za otroško sobo se popolnoma poda na otrokovo nočno omarico ali mizo. S svojo nežno in toplo belo svetlobo je popolna za vsa opravila pred spanjem, na primer branje knjig ali pripovedovanje pravljic. S svetilko na dosegu rok in z enostavnim vklopom se vaš otrok ponoči počuti varno in udobno.

 • Visokokakovostna svetloba LED

  Visokokakovostna svetloba LED

  Tehnologija LED v svetilki je edinstvena Philipsova rešitev. Omogoča takojšen vklop svetlobe in optimalno svetilnost, s svetlobo pa poudarja živahne barve vašega otroške sobe.

 • Topla bela svetloba

  Topla bela svetloba

  Svetloba je lahko različne barvne temperature, ki je navedena v kelvinih (K). Svetilke z nizko vrednostjo kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, svetilke z višjo vrednostjo kelvinov pa hladno in bolj energično svetlobo. Ta svetilka oddaja toplo belo svetlobo, ki ustvari prijetno vzdušje.

 • Stikalo za vklop/izklop na kablu

  Stikalo za vklop/izklop na kablu

  Gumb je diskretno vgrajen v kabel za enostaven vklop in izklop svetilke.

Poglejte vse specifikacije

Ekološki certifikat- Naši eko izdelki

Philips skrbi za okolje in družbo na splošno, zato močno podpira razvoj ekoloških izdelkov.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?