Disney

Disney

Stropna svetilka

  Za več informacij prenesite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717602816/717602816_elr_.pdf" target="_blank">oznaka Energy</a>
  Za več informacij prenesite oznaka Energy

  Disney

  Stropna svetilka

  Vklopite domišljijo

  Zaobljena Philipsova in Disneyjeva svetilka Princess oddaja živahno podobo Disneyjeve priljubljene princeske. Zabavno in barvito polepša steno in strop, trpežna zaobljena zasnova pa je povsem varna za radovedne ročice. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Disney Stropna svetilka

Princess, rožnata, LED 717602816 Najdi podobne izdelke

Vklopite domišljijo

 • Za otroke

  Za otroke

  Philipsova in Disneyjeva svetilka za otroško sobo ustvarja okolje, ki otroke spodbuja pri dejavnostih, v katerih najbolj uživajo – zabava in ustvarjalnost. Ustvarja prostor, kjer se otrok lahko uči, igra in spi v družbi najljubšega Disneyjevega lika. Svetilka je zasnovana tako, da je varna za otroka.

 • Idealno za splošno osvetlitev

  Idealno za splošno osvetlitev

  Philipsova in Disneyjeva svetilka je idealna za otroško sobo, saj zagotavlja jasno osvetlitev. Oddaja idealno svetlobo za otrokova dnevna opravila.

 • Visokokakovostna svetloba LED

  Visokokakovostna svetloba LED

  Tehnologija LED v svetilki je edinstvena Philipsova rešitev. Omogoča takojšen vklop svetlobe in optimalno svetilnost, s svetlobo pa poudarja živahne barve vašega otroške sobe.

 • Topla bela svetloba

  Topla bela svetloba

  Svetloba je lahko različne barvne temperature, ki je navedena v kelvinih (K). Svetilke z nizko vrednostjo kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, svetilke z višjo vrednostjo kelvinov pa hladno in bolj energično svetlobo. Ta svetilka oddaja toplo belo svetlobo, ki ustvari prijetno vzdušje.

 • Primerno za stensko in stropno namestitev

  Svetilko lahko namestite na steno ali strop, kot želite.

Poglejte vse specifikacije

Ekološki certifikat- Naši eko izdelki

Philips skrbi za okolje in družbo na splošno, zato močno podpira razvoj ekoloških izdelkov.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?