Močna neprekinjena para za hitro likanje

 

S sistemskimi likalniki Philips PerfectCare lahko likanje opravite hitreje in enostavneje. Gube boste zahvaljujoč močni pari zlikali hitreje, tehnologija OptimalTemp pa omogoča, da je nastavljanje temperature stvar preteklosti.

 

Več informacij

 

Likanje

Pogled
Mreža
Seznam
Tip produkta
Cena
Izpust pare
Prostornina zbiralnika za vodo
Od 1,2 do 1,7 l

Izjemna zmogljivost omogoča od 1 do 2 ur neprekinjenega likanja, kar je več kot pri običajnem likalniku.

Od 1,8 do 2,5 l

Visoka zmogljivost omogoča od 2 do 3 ure neprekinjenega likanja. Velik zbiralnik za vodo ne omogoča le daljše uporabe in likanja velikih količin perila, temveč tudi visok izpust pare, kar pripomore k pol krajšem času likanja.

Revolucionarna tehnologija
Izjemno lahek sistemski likalnik

Izjemno lahek sistemski likalnik je nadvse priročen za uporabo. Ves čas likanja vam podpira zapestje, ne da bi vam obremenjeval ramo ali vas drgnil v dlan. Je povsem enostaven za uporabo in v hipu zgladi tudi najtrdovratnejše gube.

Zagotovljeno brez prežganin

Sistemski likalniki Philips so popolna kombinacija temperature in neprekinjenega učinkovitega izpusta pare; z njimi ne boste nikoli zažgali oblačil. Med likanjem lahko likalnik z vročo likalno ploščo pustite na likalni deski ali oblačilih in tako neprekinjeno likate, ne da bi ga dvignili.

Brez prilagajanja temperature

Zaradi tehnologije OptimalTEMP ni treba nastavljati temperature. Pri sistemskih likalnikih Philips PerfectCare vam ni treba nastavljati temperature za likanje, tako pri jeansu kot svili, ali čakati, da se temperatura prilagodi.

Skupina izdelkov
Vrhunsko likanje

Hitrejše, učinkovitejše in priročnejše likanje. Napredno, vrhunsko delovanje z velikimi ali snemljivimi zbiralniki za vodo. Izjemno lahek likalnik za manjšo obremenitev zapestja.

Zmogljiva in priročna serija

Veliki ali snemljivi zbiralniki za vodo za neprekinjen izpust pare. Inovativen pametni sistem za odstranjevanje vodnega kamna za dolgotrajno zmogljivost.

Hitra in kompaktna serija

Likajte hitreje z zmogljivejšim izpustom pare kot pri parnem likalniku. Izjemno kompaktna zasnova in velikost, ki omogoča priročno postavitev na likalno desko in enostavno shranjevanje.

Ponudba izdelkov

Sistemski likalnik

* Priporočena maloprodajna cena. Vsak trgovec na drobno določa svojo lastno ceno.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?