Philipsov pravilnik za piškotke

 

Obvestilo o piškotkih velja od

22. avgust 2014

Več informacij o piškotkih

Philips si prizadeva, da bi bila uporaba spletnih strani in komunikacija z našimi spletnimi stranmi čim bolj informativna, ustrezna in podprta. To lahko dosežemo s piškotki ali podobnimi načini, ki v računalnik shranjujejo informacije o vaših obiskih naših spletnih strani. Zelo pomembno je, da veste, katere piškotke uporabljajo naše spletni strani in zakaj. To omogoča boljšo zaščito vaše zasebnosti in hkrati zagotavlja, da so naše spletne strani optimalno prijazne uporabnikom. Spodaj lahko preberete več o piškotkih na naših spletnih straneh in razlogih za njihovo uporabo. To je izjava o zasebnosti in naših piškotkih, ne pa pogodba ali sporazum.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne podatkovne datoteke, ki se shranijo na trdi disk računalnika, ko obiščete določene spletni strani. Pri Philipsu lahko uporabljamo podobne načine, kot so slikovne pike, spletni signali itd. Zaradi skladnosti vse te načine imenujemo "piškotki".

Zakaj uporabljamo te piškotke?

Piškotke lahko uporabljamo v različne namene, na primer kot dokazilo, da ste že prej obiskali našo spletno stran, in identifikacijo delov spletne strani, ki vas utegnejo zanimati. S piškotki lahko tudi izboljšate uporabo spleta, saj shranjujejo vaše nastavitve med obiskom naše spletne strani.

Piškotkih drugih oseb

Med obiskovanjem Philipsovih spletnih strani lahko v računalnik piškotke shranjujejo tudi druge osebe (izven družbe Philips). Takšni posredni piškotki so podobni neposrednim, vendar izvirajo iz druge domene (ne Philipsove) od obiskovane.